Status efter et halvt år

Anhyzer.dk blev lanceret 6. oktober og har nu været online i seks måneder. Det er derfor blevet tid til et lille tilbageblik.

Besøgende i 2021: 1.182

Besøgende i 2022: 3.815

Facebook-følgere: 130

Instagram følgere: 320

Artikler: 35

Instagram posts: 98

pr. 6. april 2022

Hjemmesiden havde i de tre måneder den var online i 2021 i alt 1.182 besøgende svarende til 13,5 om dagen i gennemsnit. Besøgstallet er kun steget i 2022, hvor der allerede nu har været 3.815 svarende til 41,9 om dagen i gennemsnit. Oveni var der d. 26-29. marts 6.467 besøgende, formentligt næsten alle sammen fra appen Disc Golf Valley, hvor Danmarksmesterskabet i spillet stod på appens forside.

Siden hjemmesidens lancering, er der udgivet 35 artikler, herunder 11 baneoversigter og 14 nyhedsartikler, og der har været afholdt en digital turnering med 114 deltagere. På de sociale medier er lavet 98 instagramopslag og endnu flere stories med unikt indhold, der stadig kan findes på profilen, samt delinger af danske og udenlandske interessenters opslag.

De mest populære artikler indtil videre er:

De 5 vigtigste regelændringer i 2022
Disc golf i tal 2021
Undersøgelse af skader i disc golf 2021

MålsætningenAnhyzer Disc Golf

Ved lanceringen var målet “at anhyzer.dk med tiden bliver samlingssted, for den information der i dag er spredt udover mindre hjemmesider og Facebook-grupper. Samtidigt søger Anhyzer.dk at give opbakning til og eksponering af discgolf som sport, elitespillere og professionelle og andre relevante aktører indenfor sporten.”

Det kræver mere tid og opbakning fra miljøet at gøre Anhyzer til epicenter for disc golf online, men der er allerede taget et stort skridt i den retning. Anhyzer har givet eksponering af flere aktører i det omfang det har været muligt, og vil fortsætte den indsats. Det har af tidsmæssige årsager været en udfordring at følge med i de mange turneringer, baneændringer og etableringer af nye baner.

Hvad bringer fremtiden?

I resten af 2022 er det planen at opretholde aktiviteten, og gøre Anhyzer.dk til Danmarks bedste disc golf hjemmeside. Vi vil gerne udvide vores rækkevidde på de sociale medier, og det er et konkret mål at opnå mellem 6.000-12.000 besøgende på hjemmesiden (eksklusiv de mange besøgende under DM i Disc Golf Valley).

Det er fortsat en udfordring altid at være online og samtidigt passe det arbejder der betaler husleje. Selvom det er drømmen at kunne arbejde fuld tid med Anhyzer evt. i kombination med andre disc golf projekter, er det desværre næppe realistisk. Derfor er det en løbende overvejelse, hvor meget opmærksomhed emner som turneringer o.l. med faste datoer skal have sammenlignet med mere frie projekter, der kan blive bearbejdet i det tempo tiden tillader.

Der arbejdes ganske langsomt på en metode til at generere en smule indkomst i forbindelse med projektet, der kan dækker udgifterne til driften af siden. Sidder du med interesse i at støtte Anhyzer økonomisk, så tag endelig kontakt.

Hvad betyder det konkret?

– En artikel om disc golf skader (under udarbejdelse)
– Måske en månedlig podcast med et kig 30 dage frem og tilbage (på idéplan)
– Flere baner på baneoversigten
– Giveaways (sponsorer efterlyses)
– Endnu en undersøgelse (på idéplan)
– Intro til begyndere (på idéplan)
– Fundraising (under udarbejdelse)
– Mere statistik om dansk disc golf (på idéplan)

Tag kontakt

Skriv endelig til Anhyzer, hvis du har en god idé, en artikel du vil have udgivet eller et samarbejde du kunne forestille dig at lave med Anhyzer. Konceptet er stadig nyt og meget åbent for input udefra.

Tak !

Jeg vil gerne sige et stort tak til alle der interagerer med Anhyzer i kommentarfelterne og de sociale medier. Alle de positive kommentarer, spørgsmål, likes og delinger betyder rigtig meget, og motiverer mig blot til at fortsætte. Så tak for det.

Også et stort tak til Gustav Poulsgaard for hjælpen med statistikarbejde ifm. Disc Golf i Tal 2021, tillægget dertil samt yderligere statistik der er på tegnebrættet.

Tak til Kasper Hornby samt Steffen Møller Jensen og Sindre Håker fra Flyvende.dk for deres artikel Double The Fun er stadig Flyvende og sponsoratet til DM i Disc Golf Valley.

Tak til Disc Tree for deres bidrag til vores Giveaway.

Og tak til alle der har bidraget til baneoversigten eller på anden måde.

Forfatter

  • Dennis Asp

    Jeg blev grebet af disc golf i 2018 og har siden haft en stigende interesse for spillet. Jeg lancerede derfor Anhyzer.dk i 2021, og har nydt at arbejde med projekt lige siden.

    Vis alle indlæg
Følg denne tråd
Giv besked om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer