Undersøgelse af skader i disc golf 2021

Gå direkte til spørgeskemaDisc golf skader

I første halvdel af 2022 arbejdes der på, at lave en undersøgelse af forekomsten, typen og alvorligheden af disc golf skader, som idrætsudøvere har pådraget sig i forbindelse med disc golf. Undersøgelsen laves som spørgeskemaundersøgelse, og bygger på erfaringer fra et lignende projekt, som blev lavet i 2016 og dengang undersøgte skader i forbindelse med parkour. Resultatet af den undersøgelse er offentliggjort i denne artikel: Asp, D. (2016). Skader i parkour 2015. En statistisk undersøgelse af skadestyper, frekvenser, og årsager 2. udgave. (1. udg. 2016) Køge, Freerun Denmark.

Undersøgelsen har til formål at belyse frekvensen, typen og alvorligheden af skader pådraget under udøvelse af discgolf, samt at finde årsagerne til dem. Skader opstået i løbet af 2021 medtages i analysen. Undersøgelsen er opbygget således, at visse resultater kan sammenlignes direkte med andre studier som eksempelvis Idrætsskader i Danmark 2016 fra Idrættens Analyseinstitut, Århus Universitet og Runsafe, der på trods af næsten 7.000 respondenter på et spørgeskema, ikke har belyst disc golf. Det er håbet, at analysen vil belyse risikomomenter i disc golf, samt kunne bruges til at forstå og forebygge idrætsskader i fremtiden.

 

Jeg håber rigtig meget, at du vil tage dig tid til at besvare nedenstående spørgeskema, og dele det med din omgangskreds. Jo flere besvarelser – jo højere kvalitet.

Spørgeskemaet tager mellem 2 og 15 minutter at besvare, og er anonymt. Din email-adresse indsamles IKKE selvom du er logget ind med din Google-konto.

Tak!

Gå til spørgeskema

Forfatter

  • Dennis Asp

    Jeg blev grebet af disc golf i 2018 og har siden haft en stigende interesse for spillet. Jeg lancerede derfor Anhyzer.dk i 2021, og har nydt at arbejde med projekt lige siden.

    Vis alle indlæg
Følg denne tråd
Giv besked om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer