Om

Anhyzer.dk blev lanceret i efteråret 2021. Ambitionen er foreløbigt at være en internetportal, der kan supplere det danske disc golf miljø. Siden bestræber sig på at favne bredt, ved at introducere helt nye spillere til sporten, hjælpe begyndere til at blive øvede, og tilbyde øvede spillere ét sted at finde information, nyheder, turneringer mv. Det er håbet, at anhyzer.dk med tiden bliver samlingssted, for den information der i dag er spredt udover mindre hjemmesider og Facebook-grupper. Samtidigt søger Anhyzer.dk at give opbakning til og eksponering af discgolf som sport, elitespillere og professionelle og andre relevante aktører indenfor sporten. Henvendelser om samarbejde og bidrag er således meget velkomne.

I projektets spæde start er det målet, at indsamle og publicere viden og information, og se hvordan projektet udvikler sig derfra.

Webmaster

Dennis Asp - Anhyzer - Disc golf

Dennis Asp
Bopæl: Køge
Født: 1991
Bedste runder (gul tee): Ejby -4, RUC -2, Roskilde Ring -2,  Valby -2, Greve +2

Jeg købte mit første startersæt i 2018, og er blevet gradvist mere og mere forelsket i sporten lige siden. Jeg er uddannet bachelor i idræt fra Københavns universitet og snowboardinstruktør fra CASI. Foruden discgolf har jeg tidligere været meget fascineret af skateboard, inden jeg kastede mig over parkour og virksomheden Freerun Denmark.
Mine foretrukne baner er RUC, Ejby, Valby og Tune og var tidligere Roskilde Ring.

Jeg holder meget af at arbejde med webudvikling, arbejde med projekter og at skrive, og havde tidligere gamerbloggen ByteMe.dk. I dag udfolder jeg mig mest skriftligt på min personlige blog. Disse lidenskaber i kombination med fascinationen af disc golf, gør det helt oplagt, at jeg nu skal arbejde med projekt Anhyzer.dk. Mere om mig på www.dennisasp.dk.

 

Senest opdateret 4. november 2021

Følg denne tråd
Giv besked om
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer