Om

Anhyzer.dk blev lanceret i efteråret 2021. Ambitionen er foreløbigt at være en internetportal, der kan supplere det danske disc golf miljø. Siden bestræber sig på at favne bredt, ved at introducere helt nye spillere til sporten, hjælpe begyndere til at blive øvede, og tilbyde øvede spillere ét sted at finde information, nyheder, turneringer mv. Undervejs har det dog vist sig, at som fritidsprojekt er det svært, at følge med i det seneste nye og videreformidle relevant indhold kontinuerligt. Derfor er fokus rettet mere mod emner, der ikke lader sig styre af kalendere og lignende.Støt Anhyzer på MobilePay

Det er håbet, at anhyzer.dk med tiden bliver samlingssted, for den information der i dag er spredt udover mindre hjemmesider og Facebook-grupper. Samtidigt søger Anhyzer at give opbakning til og eksponering af discgolf som sport, elitespillere og professionelle og andre relevante aktører indenfor sporten.

Der var 6.000 besøgende fra Danmark i 2022, og tallet forventes at være 4.000-5.000 i 2023. Anhyzer er særdeles aktiv på Instagram og har PT 531 følgere heraf ca. 350 fra Danmark, og ca. 40 fra Sverige, Norge og Finland. Anhyzer-profilens opslag får ca. 80.000 eksponeringer i løbet af et år.

Henvendelser om samarbejde og bidrag er således meget velkomne. Vi har haft et par gæsteforfattere gennem tiden, og tager hjertens gerne imod flere. Jeg er også meget åben for en sponsoraftale, sponsorerede, artikler, links eller instagram indlæg.

Hvis du ønsker at støtte Anhyzers arbejde og hjælpe med at dække serverudgifter mm., er du meget velkommen til at give et bidrag via Anhyzers MobilePay Box 9392QX.

Webmaster

Dennis Asp - Anhyzer - Disc golf

Dennis Asp
Bopæl: Ejby (Køge)
Født: 1991
Bedste runder (gul tee): Ejby -6, RUC -2, Roskilde Ring -2,  Valby -3, Greve +2, Sorø +1

Jeg købte mit første startersæt i 2018, og er blevet gradvist mere og mere forelsket i sporten lige siden. Jeg er uddannet bachelor i idræt fra Københavns universitet og snowboardinstruktør fra CASI. Foruden discgolf har jeg tidligere været meget fascineret af skateboard, inden jeg kastede mig over parkour og virksomheden Freerun Denmark.
Mine foretrukne baner er RUC, Ejby, Valby og Sorø og var tidligere Roskilde Ring.

Jeg holder meget af at arbejde med webudvikling, arbejde med projekter og at skrive, og havde tidligere gamerbloggen ByteMe.dk. I dag udfolder jeg mig mest skriftligt på min personlige blog. Disse lidenskaber i kombination med fascinationen af disc golf, gør det helt oplagt, at jeg nu skal arbejde med projekt Anhyzer.dk. Mere om mig på www.dennisasp.dk.

Disc Golf Kokkedal Dennis Asp

Senest opdateret 24. april 2023

Følg denne tråd
Giv besked om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer