DM i Disc Golf Valley starter lørdag

For første gang kan Anhyzer, Flyvende.dk og Latitude 64 nu præsentere Danmarksmesterskaberne i Disc Golf Valley. Tilmeldingen er åben nu.

Fra 26. marts og frem til 31. marts kan du deltage i Danmarksmesterskaberne i spillet Disc Golf Valley. Udover titlen som Danmarksmester i det førende digitale disc golf spil, kan du også være med i kampen om 14 rigtige plastikdiscs sponsoreret af Flyvende.dk og Latitude 64. Har du aldrig prøvet spillet før, kan du roligt downloade det, og alligevel være med i lodtrækningen om 4 discs. Du er under alle omstændigheder garanteret en distance driver i dit helt nye disc golf spil.

Turneringen løber over 5 runder af 9 huller på 5 forskellige baner af forskellig sværhedsgrad: Lakeside, Harrowing Woods, Kaho Park, Kaho Backwoods og Emporia Country Club Back 9, også kendt fra Dynamic Disc Open i den virkelige verden.

Tilmeldingen til turneringen er allerede åben!

Læs mere om tilmelding, regler og præmier her

Støt op om arrangørerne – kig forbi Flyvende.dk og køb en Balista Pro eller en Fuse der matcher din digitale bag. Eller giv et bidrag til Anhyzer.dk på MobilePay: 9392QX

Hvad er Disc Golf Valley?

Disc Golf Valley er det førende digitale disc golf spil til Android, Iphone og PC, og det er tilmed gratis. Spillet er udgivet af Latitude 64 og tilbyder PT 14 baner og en bred vifte af forskellige af genkendelige Latitude discs. Fra din sofa kan du føle spændingen når din disc flyver den perfekte linje og nærmer sig kurven eller frustrationen når du rammer kanten og ruller ud i en sø. Spillet kan både spilles alene, online mod venner, eller i den ugentlige Pro Tour i håb om at forbedre sin rating. Og så kan det naturligvis spilles i turneringer som Danmarksmesterskaberne 2022. Se en video af spillet her:

 

Forfatter

  • Dennis Asp

    Jeg blev grebet af disc golf i 2018 og har siden haft en stigende interesse for spillet. Jeg lancerede derfor Anhyzer.dk i 2021, og har nydt at arbejde med projekt lige siden.

    Vis alle indlæg
Følg denne tråd
Giv besked om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer