Her kan du se PDGA Euro Tour

Årets første etape af Euro Touren er i gang, og i skrivende stund er der tæt kamp om, hvem der skal spille på lead card i tredje runde. I anden runde var danske Magnus Hedegaard at finde på lead card, da han spillede sig til en flot fjerdeplads i første runde.

PDGA Europe har indgået en aftale med det belgiske firma More Disc Golf Media (MDG Media), der vil dække MPO og FPO lead card under hele Euro Touren. 4 kameraer vil dække MPO, 3 kameraer på FPO og derudover en drone. Dagen efter vil et såkaldt “shot-by-shot” post-production feed gratis blive tilgængeligt på deres YouTube kanal. Derudover vil tre kommentatorere tage os igennem turneringen. Det er dog endnu ikke offentliggjort, hvem der bliver kommentatorer. MDG Media har tidligere dækket FPO Europamesterskabet 2021 og PCS Sula Open 2021.

Ydermere har PDGA oplyst til Anhyzer, at et lokalt hold vil dække chase card under Kokkedal Open, og det er nærliggende at antage, at det enten vil være KJ Disc eller Den Danske Disc Golf Gut. KJ Disc har dog bekræftet, at det bliver dem der dækker chase card, mens Den Danske Disc Golf Gut også forventer at være til stede med sit kamera under turneringen.

 

Kilde: PDGA Euro Tour

Forfatter

  • Dennis Asp

    Jeg blev grebet af disc golf i 2018 og har siden haft en stigende interesse for spillet. Jeg lancerede derfor Anhyzer.dk i 2021, og har nydt at arbejde med projekt lige siden.

    Vis alle indlæg
Følg denne tråd
Giv besked om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer