Anhyzer besøger podcasten ThorCast

I weekenden var Dennis, bagmanden bag Anhyzer, på besøg i podcasten ThorCast. I podcasten, der har undertitlen ”En snak om livet”, har Thor Birgisson indtil videre inviteret 54 forskellige gæster hjem i sit studie uden for Roskilde. Den mest prominente gæst må nok sige at være en af disc golfens største stjerner, Eagle McMahon, der i afsnit 34 fortæller om hvad det kræver at være atlet og hvordan Eagle holder hovedet koldt under pres (og en enkelt anekdote om dengang han var så dårlig til netop at holde hovedet koldt, at det resulterede i en brækket hånd). Blandt andet derfor var det en stor fornøjelse, at få lov at være med i ThorCast afsnit 55.

I podcasten taler vi naturligvis om projekt Anhyzer.dk, og Thor havde tilmed et par gode idéer, som jeg har skrevet mig bag øret. Derudover taler vi om parkour, der inden disc golf var en af mine helt store passioner. Jeg har selv dyrket det i nogen år, og både optrådt og undervist gennem min virksomhed Freerun Denmark, og lavet en guide til begyndere, som du kan finde her. Thor havde desuden forud for optagelsen researchet lidt på min personlige hjemmeside www.dennisasp.dk, hvor man kan læse mere om mine vandreture på Stairway to Heaven og Fuji samt mange andre rejser.

Tak fordi jeg måtte være med.

Følg ThorCast på FacebookFølg ThorCast på Instagram

Det imponerende parkourklip fra filmen District B13 kan ses her:

Forfatter

  • Dennis Asp

    Jeg blev grebet af disc golf i 2018 og har siden haft en stigende interesse for spillet. Jeg lancerede derfor Anhyzer.dk i 2021, og har nydt at arbejde med projekt lige siden.

    Vis alle indlæg
Følg denne tråd
Giv besked om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer