Europamester Niklas Anttila forlænger med Discmania

Niklas Anttila
Niklas Anttila. Foto: Discmania

Discmania offentliggjorde i går, at de har forlænget deres sponsorrat med europamesteren, Niklas Anttila, så den løber til udgangen af 2023. Det 20-årige finske talent blev første PDGA-medlem i 2017, men allerede i 2018 indledte han et samarbejde med Discmania mens har markerede sig som finsk mester for juniorer. Siden har han været finsk mester i open-klassen, vundet de finske mesterskaber for par to gange, flere afdelinger af Prodigy Disc Pro Tour og ikke mindst EM 2021. Men Niklas Anttila er langt fra færdig:

 

“Mit mål for næste år er, at forbedre mig selv som spiller og slå igennem i USA. Jeg sætter ikke specifikke mål for næste sæson, men jeg vil gøre mit bedste i hver eneste konkurrence. Forlængelsen af min kontrakt med Discmania er en drøm, der går i opfyldelse. I kan gøre det jeg elsker på fuld tid of fokusere på disc golf 100%”

Niklas Anttila er pt. rangeret som nummer 23 i verden med en rating på 1032, på niveau med Simon Lizotte (1032) og højere end profiler som Garrett Gurthie (1031), Paul Ulibarri (1028), Jeremy Koling (1027), og Disc Golf Pro Tour 2021 vinderen Nathan Queen (1026). Anttila har helt afgjort niveauet til det, og med hans præstation under året europamesterskaber har han vist, at han muligvis også har erfaringen til at spille med de helt store. Det bliver spændende at følge Niklas’ 2022 sæson, og vi krydser fingre for, at se ham på Europa Tour i Kokkedal.

Den nye kontrakt er royalty baseret uden begrænsninger og skulle ifølge Discmanias direktør, Jussi Meresmaa, inkludere den største garanterede betaling, som Discmania har tilbudt en Europæisk spiller udover Simon Lizotte.

Følg denne tråd
Giv besked om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer