Viby Åpark Disc Golf Bane

Viby Åpark Disc Golf BaneAdresse: Bueager 2, 4130 Viby (nærmeste P-plads)
Huller: 10
Type: Park
Tees: Gul & rød
Tee underlag: Græs/jord
Par: 31
Længde: 875/537 meter (gul/rød).
Kurve: Probasket Elite
Etableret: 2021, juli
Designet af: Viby Idrætsforening og Stephen Skriver
Udisc bedømmelse: 3,6 (71 bedømmelser 13/11-21)

Faciliteter: Parkering, skiltning, cart-venlig, åbent område til opvarmning, skraldespande, “fiskestang” til våde discs.

Hjemmeside: www.discgolf.vibyif.dk
Facebook-gruppe: Viby Sjælland – Åpark Disc Golf
PDGA: Klik her
Udisc: Klik her

Beskrivelse: Disc golf banen i Viby Sjælland ligger i en smuk lille park. Gennem parken bugter en lille å sig, og det spiller en stor rolle i udformningen af banen. Sammen med de få træer der er i parken, udgør den stor risiko ved flere huller, og gør selv de mest åbne huller meget udfordrende. Og skulle du smide din disc ned i åen, er der ved alle kurve opstillet en lille fiskestang, så du nemt kan få den tilbage igen.

Parken ligger lige ved siden af Viby Skole, der også er det nærmeste sted at parkere. Derfor skal du være opmærksom på elever, der går til og fra skole gennem parken, eller som leger eller spiller fodbold i området, hvor ét hul desværre går på tværs af en lille boldbane.

Banen er udviklet af Viby IF’s afdeling for disc golf i samarbejde med Stephen Skriver, og vedligeholdes løbende af Roskilde Kommune. Medlemskab af foreningen koster i skrivende stund 200 kr. om året og giver indkøbsfordele hos tre af de store forhandlere.

Banerekorder

Hvid Gul Rød
Officiel (Turnering)
Udisc All-time 24 (-7) “Ashton Gade” 29 (-2) “Petertheis”

Har du rettelser, tilføjelser eller vil du claime en banerekord? Så tøv ikke med at tage kontakt. Du finder mailadressen nederst på siden eller under menupunktet kontakt.

Hullerne:

<< Tilbage til oversigten

Sidst opdateret 13. november 2021

Følg denne tråd
Giv besked om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer