PDGA Radio er tilbage

PDGA Radio er tilbage efter 14 måneders pause. Deres nyeste opgradering vil måske bringe den tilbage på markedet som den mest professionelle disc golf podcast i 2022.

PDGA Radio er tilbage
PDGA Radio. Foto: pdga.com

De to nye værter bliver Grant Zellner (#61914) og Jennifer Allen (#15354). Grant er 900-rated og arbejder til dagligt som “brand manager” hos PDGA og har desuden en baggrund i markedsføringsbranchen, som radiovært og har blandt andet dækket flere PDGA Majors og DGPT events mv. som kommentator. Jennifer har spillet disc golf professionelt i mere end 20 år og har vundet 145 turneringer, er rated 947 og har rekorden for længste kast med 173,3 m.

PDGA Radio debuterede i 2004 og sendte dengang 20 minutter ugentligt med vært Brian Sullivan (#14015) og har siden skifter værter flere gange. I 2018 skiftede programmet til sit nuværende 1-timesformat. Programmet kører nu i en version 4.0, og har udgivet sin episode 4.01. I det nyeste afsnit, der udkom efter 14 måneders tørke, taler de nye værter om den netop overståede off-season, “the silly season” og nogle nye regelændringer for det nye år.

Du kan lytte til PDGA Radio på Spotify, Apple Podcasts, Player FM eller der hvor du hører podcasts.

Beskrivelser og samtlige afsnit som .mp3 kan også findes på pdga.com/radio

 

Forfatter

  • Dennis Asp

    Jeg blev grebet af disc golf i 2018 og har siden haft en stigende interesse for spillet. Jeg lancerede derfor Anhyzer.dk i 2021, og har nydt at arbejde med projekt lige siden.

    Vis alle indlæg
Følg denne tråd
Giv besked om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer