Årets spiller og flere nyheder fra DDGU

Onsdag aften d. 8. december stremede DDGU live på Facebook, hvor de blandt andet offentligegjorde årets spiller, årets rookie, årets ildsjæl og offentliggjorde planerne for Danish Tour 2022 og Danmarksmasterskaberne 2022. Nedenfor kan du læse hovedtrækkene, men ellers kan du selv se eller gense udsendelsen her.

Årets spiller 2021

Blandt de fire nomierede vandt Hjalte Jensen en suværen sejr, der gik ud af 2020 med en rating på 965 og nu kan gå på juleferie med en rating på hele 992. Hjalte blev desuden nummer 4 ved DM og vandt desuden Danish Tour.

Blandt de nominerede var også Danmarksmester Kristian Spliid, Lars Lau Jensen og Sebastian Pauli. Hjalte fik over halvdelen af de 152 stemmer.

Årets Rookie 2021

Årets rookie blev med 72 % af de 282 stemmer Silas Evald Wiwe, der i sit første år som PDGA-medlem vandt 2 ud af 4 turneringer.

Årets Ildsjæl 2021

Titlen gik i år til Steffen Sinning fra DGK Opdrift, for sit utroligt store arbejde med bl.a. opførelsen af den nye Grimhøj bane, vedligeholdelse af banen i Tilst Bypark, Århus Open og en handicapturnering og meget andet. Steffen træffes ikke sjældent en ganske almindelig formiddag med en trillebør på den lokale bane. Tak Steffen for din indsats !

Blandt de nominerede var også René Mikkelsen der bl.a. arbejder med PDGA, DDGU, turneringer, Lost & Found mv., Kenneth Røjbæk for en stor indsats ifm. RUC i Roskilde, Claus Steensbech for etableringen af Greve Disc Golf Bane og Aleksander Vigsø for en stor indsats i Disc Golf Vest. Også et stort tak til jer !

DFSU Danish Tour 2022

Det blev onsdag offentliggjort hvordan Danish Tour 2022 kommer til at forløbe. Der bliver næste år fem afdelinger, og der oprettes en ny række: MP60.

  1. Vojens, 9/4 – 10/4
  2. Bornholm, 30/4 – 1/5
  3. Svinninge, 4/6 – 6/6
  4. Tilst, 13/8 – 14/8
  5. Aalborg, 10/9 – 11/9

Danmarksmesterskaber 2022

Ligeledes er planerne for danmarksmesterskaberne faldet på plads. Som noget nyt forsøges der afholdt et særskilt amatør-DM. Det betyder større krav til niveauet til Pro-danmarksmesterskaberne, men giver samtidigt nogle større udfordringer med fundraising. Der meldes dog om, at der muligvis allerede er en rigtig god sponsoraftale på vej. Derimod vil der være plads til endnu flere amatørrækker, ligesom nogle spillere vil have mulighed for at stille op til både amatør- og promesterskaberne.

DM afholdes her:
Amatør: Fredtoften, 24/6 – 26/6
Pro: Eghjorten, 26/8 – 28/8

DDGU/DFSU søger hjælpere

Unionen gjorde opmærksom på, at de meget gerne vil have hjælp til det arbejde de udfører. Hvis du har lyst til at bidrage til deres arbejde, kan du henvende dig til bestyrrelsen i DDGU (snart DFSU).

 

Forfatter

  • Dennis Asp

    Jeg blev grebet af disc golf i 2018 og har siden haft en stigende interesse for spillet. Jeg lancerede derfor Anhyzer.dk i 2021, og har nydt at arbejde med projekt lige siden.

    Vis alle indlæg
Følg denne tråd
Giv besked om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer