Velkommen til Anhyzer.dk

Nu er siden åben for alle, og jeg har glædet mig til at byde alle interesserede velkommen til den nyeste disc golf hjemmeside.

Hvad er Anhyzer?

Disc golf putt. Foto: Cecilie Eske Hansen

Ambitionen er foreløbigt at være en internetportal, der kan supplere det danske disc golf miljø. På længere sigt er det håbet, at anhyzer.dk vil være der man går hen, når man vil holde sig opdateret om disc golf, eller hvis man søger svar eller viden om sporten. Alt dette kan én webmaster naturligvis ikke nå at stable på benene med det samme, men med tiden vil siden forhåbentligt blive mere og mere fyldestgørende. Desuden er det tanken, at bakke op om de mange gode foreninger, hjemmesider, YouTube-kanaler, Facebook-sider mm., og lede trafikken videre dertil. Jeg rækker naturligvis også ud der, hvor folk har deres opmærksomhed, så følg gerne Anhyzer på Facebook og Instagram allerede nu.

Hvad er første step?

I første omgang er det ambitionen, at få samlet en oversigt over de danske disc golf baner. Der er heldigvis “kun” omkring 120 og flere og flere for hver dag. Derfor håber jeg rigtig meget, at de lokale foreninger vil hjælpe med at bygge dem op. Er du formand i en disc golf forening eller har du designet en bane, så kig forbi her og giv en hånd med.

Siden hen er det tanken, at begyndere skal kunne finde den nødvendige information for at komme i gang med at spille, mens jeg prøver at følge med i og opdatere siden om hvad der er aktuelt i disc golfens verden, særligt i Danmark. Du kan allerede nu træne dit disc golf ordforråd i ordbogen eller gøre dig klogere på de mest basale ting i FAQ’en.

Jeg håber i vil tage godt imod hjemmesiden.

Følg denne tråd
Giv besked om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer