Gem dine runder uden at tælle kast med UDisc

UDisc er den foretrukne app til at holde score og megen anden statistik når du spiller. Tidligere undersøgelser har dog vist, at kun hver femte runde rent faktisk bliver scoret med UDisc (Kilde: Hartman, Brian). Det er blevet mig fortalt, at det også er forsøgt undersøgt i Danmark, og der så det ud til, at det være ca. en tredjedel af runderne der blev registreret i UDisc.

En ny funktion i UDisc gør det nu muligt at registrere en runde, uden at tælle kast.

Spil en aktivitetsrunde

Når du starter en runde i UDisc, kan du fremover vælge, at du blot vil spille uden at tælle kast. Det gør det muligt for UDisc, samt alle os der bruger de mange data der indsamles, at få et endnu mere nøjagtigt billede af, hvor meget disc golf der faktisk bliver spillet. Derfor skal der lyde en stor opfordring til, at man bruger denne funktion, hvis man ikke tæller. Og så tæller runden selvfølgelig med i din egen personlige statistik (f.eks. antal runde, tid spillet, antal skridt).

Desuden får du mulighed for at bruge alle UDisc funktionerne som du plejer, som f.eks. kort over banen, afstand til kurven mv.

Sådan gør du:

– Begynd som de plejer og vælg din bane og layout
– I toppen kan du nu vælge, om det skal være en scoringsrunde eller aktivitetsrunde. Du kan også udelade en scoringsrunde fra din samlede statistik.
– Put telefonen i lommen og hyg dig!

UDisc Aktivitetsrunde uden scoreUDisc Aktivitetsrunde uden score

Læs mere om den nye funktion på UDisc.com

Forfatter

  • Dennis Asp

    Jeg blev grebet af disc golf i 2018 og har siden haft en stigende interesse for spillet. Jeg lancerede derfor Anhyzer.dk i 2021, og har nydt at arbejde med projekt lige siden.

    Vis alle indlæg
Følg denne tråd
Giv besked om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer